Bærekraftig, klimasmart og sunn mat - Inspirasjonskurs med Frode Selvaag

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

www.smakmagasinet.no
www.smakmagasinet.no

Bærekraftig, klimasmart og sunn mat - Inspirasjonskurs med Frode Selvaag

La deg inspirere av selveste ryfylkekokken Frode Selvaag!

Henger tradisjonsmat og bærekraftig mat sammen? På dette kurset vil du lære ulike måter å tilberede klimasmart mat på. Med fokus på å utnytte alt. Dette fører til bedre økonomi i din hverdag og et redusert klimaavtrykk for ditt serveringssted. I tillegg kan du gi din virksomhet et konkurransefortrinn i møte med mer miljø- og helsebevisste gjester

Videre går Frode igjennom ulike råvarer, kjente og ukjente. Fra land, vidde, sjø og vann. Fokus på smak, sunnhet, og råvarens kvalitet i høysesongen. Vi går tilbake i tid og ser på ulike teknikker og hvor smarte folk faktisk var.

Det legges til rette for tips til anretning og servering, samt hvordan formidle budskapet ut til gjest. Dette blir en inspirasjonsfylt kurs med selveste Ryfylkekokken Frode Selvaag.

Kaffe, lunsj og kursbevis er inkludert i prisen.

Litt om kursholder:

Frode Selvaag driver Ryfylkekokken AS og er offisiell Sterling Chef for Sterling White Halibut på Hjelmeland i Rogaland. Årets kjøkkensjef 2016. Han har kokkeutdanning fra Karmsund vgs, deretter gikk han to år i lære hos Arne Brimi ved Fossheim Turisthotell i Lom. Selvaag er en kokk med pasjon for faget! Han brenner for de unge og ønsker å fremme faget, i tillegg deltar han i mange ulike prosjekter. Han er fast læremester for Lærling kompaniet i Rogaland.

Tilbake til kurskalender