Artikler Foto: Colourbox.com På KIT-akademiet henter vi inspirasjon! Jeg har hatt gleden av å være med på KIT-kurs ved flere anledninger. Med et lite unntak har dette vært veldig inspirerende! Har fått utrolig mange gode tips og ideer som det var morsomt å prøve ut ... Les mer Det grønnes på menyen! Du trenger ikke være veganer for å nyte gode grønnsaker tilberedt på ulike måter og i ulike kombinasjoner. Stadig flere av oss er opptatt av å utforske, teste og nyte et stadig bredere spekter av... Les mer Med Espresso Martini på menyen! Hvordan lager du den optimale baropplevelsen for gjestene dine? Hva er bargjestene opptatt av og hvilke drikketrender gjør seg gjeldene akkurat nå? Dette er noen av spørsmålene du vil få svar på om... Les mer Slik tilpasser du deg aktuelle drikketrender Trender kommer og går, og drikketrender er intet unntak. Mens noen drikketrender forblir i årevis, er andre som døgnfluer. Ved å følge med på hvilke trender som florerer i markedet, vil man kunne... Les mer Vær trendbevisst og øk omsetningen Fortsatt vekst i alkoholfritt, økende prisbevissthet og nostalgi vil prege trendbildet i 2024.En urolig og inflasjonspreget verden vil fortsette å påvirke norske lommebøker, også neste år. Likevel ... Les mer Faglig utvikling sikrer et godt arbeidsmiljø! Hva er et godt arbeidsmiljø og hva kan vi gjøre for å skape nettopp det? Det er selvfølgelig mange svar på spørsmålet, og hva som er det «riktige» i denne sammenheng kan nok variere litt fra person... Les mer En god dessertmeny øker omsetningen! For mange serveringssteder ligger det store muligheter i å satse mer på dessert. En ting er at det øker omsetning og bruttofortjeneste. Noe annet er at en god dessert som avslutning på et måltid... Les mer Suksess for KIT-kurs i Bergen Faglig påfyll er alltid viktig, men det kan ofte være vanskelig å finne tid til det i en travel hverdag. I alle fall om man må bruke tid og penger på å reise til et kurssted langt unna. Derfor ønsk... Les mer Last flere nyheter
Foto: Colourbox.com På KIT-akademiet henter vi inspirasjon! Jeg har hatt gleden av å være med på KIT-kurs ved flere anledninger. Med et lite unntak har dette vært veldig inspirerende! Har fått utrolig mange gode tips og ideer som det var morsomt å prøve ut ... Les mer
Det grønnes på menyen! Du trenger ikke være veganer for å nyte gode grønnsaker tilberedt på ulike måter og i ulike kombinasjoner. Stadig flere av oss er opptatt av å utforske, teste og nyte et stadig bredere spekter av... Les mer
Med Espresso Martini på menyen! Hvordan lager du den optimale baropplevelsen for gjestene dine? Hva er bargjestene opptatt av og hvilke drikketrender gjør seg gjeldene akkurat nå? Dette er noen av spørsmålene du vil få svar på om... Les mer
Slik tilpasser du deg aktuelle drikketrender Trender kommer og går, og drikketrender er intet unntak. Mens noen drikketrender forblir i årevis, er andre som døgnfluer. Ved å følge med på hvilke trender som florerer i markedet, vil man kunne... Les mer
Vær trendbevisst og øk omsetningen Fortsatt vekst i alkoholfritt, økende prisbevissthet og nostalgi vil prege trendbildet i 2024.En urolig og inflasjonspreget verden vil fortsette å påvirke norske lommebøker, også neste år. Likevel ... Les mer
Faglig utvikling sikrer et godt arbeidsmiljø! Hva er et godt arbeidsmiljø og hva kan vi gjøre for å skape nettopp det? Det er selvfølgelig mange svar på spørsmålet, og hva som er det «riktige» i denne sammenheng kan nok variere litt fra person... Les mer
En god dessertmeny øker omsetningen! For mange serveringssteder ligger det store muligheter i å satse mer på dessert. En ting er at det øker omsetning og bruttofortjeneste. Noe annet er at en god dessert som avslutning på et måltid... Les mer
Suksess for KIT-kurs i Bergen Faglig påfyll er alltid viktig, men det kan ofte være vanskelig å finne tid til det i en travel hverdag. I alle fall om man må bruke tid og penger på å reise til et kurssted langt unna. Derfor ønsk... Les mer