Snart duket for finale i kantine nm 2017

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Snart duket for finale i kantine nm 2017

smakmagasinet.no
smakmagasinet.no

Snart duket for finale i kantine nm 2017

27. september møtes tre lag til finalen i kantine-NM. Konkurransearenaen er KIT-akademiet i Oslo. Finalistene skal under konkurransen levere 1 varmrett, 1 suppe, dagens påsmurt og dagens salat. Finalemenyen skal tilpasses 30 brukere.

De tre lagene som møtes i finalen er:

Team Toma Forusbeen 78 som består av Pål Anda og Espern Borsheim Bergsaker
3 Stuer Wergelandsveien som består av Camilla Berg og Idunn Nilsen
ISS Grensesvingen 7 som utgjøres av Renate Østmo og Øyvind Raaen.

Spennende semifinaler

Under semifinalene tidligere i sommer, fikk vi en god smakebit på det høye 
Nivået blant norske kantinekokker. Både dommere og publikum ble imponert over prestasjonene og kreativiteten som ble vist.

Smak og presentasjon

Lagene bedømmes etter smak og presentasjon. I tillegg vil det være en plassdommer som bedømmer hygiene, arbeidsteknikk og organisering. Vektingen mellom plassdommer og smaksdommer vil være 30/70.

Reis kollektivt!

– Vi gleder oss veldig til kantine-NM, sier daglig leder for KIT-akademiet, Tore Trangmyr.

– Vi var naturligvis spente på hvordan KIT-akademiet ville fungere som konkurransearena under semifinalene. Det gikk veldig bra, og vi fikk gode tilbakemeldinger både fra deltakere, publikum, dommere og sponsorer. Alt ligger derfor godt til rette for et flott finalearrangement. Men jeg har en viktig henstilling, fremhever Tore:

– Reis kollektivt! Vi forventer stort innrykk i forbindelse med NM. Det er kjempehyggelig, men det er viktig å være klar over at vi har begrenset med parkeringsplasser. Derfor kan det være fornuftig å reise kollektivt. Det er veldig enkelt å bruke offentlig kommunikasjon når du skal til KIT-akademiet. Du kan bruke både bane, buss og tog, forteller Tore.

– Det går eksempelvis 4 togavganger i timen fra Oslo S til Nyland stasjon som ligger 8 minutters spasertur fra konkurransearenaen. Hjertelig velkommen 27. september!

 

  • DATO 21.09.17
  • TEKST Nils Henrik Sjo
  • FOTO Nils Henrik Sjo

Kilde: smakmagasinet.no