Ny kurskatalog vår/sommer 2018

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Ny kurskatalog vår/sommer 2018

Ny kurskatalog vår/sommer 2018

Nå er den nye kurskatalogen for vår/sommer 2018 ferdig og klar for å gi mer kunnskap, bidra til ny inspirasjon og trygghet.

Stedet for inspirasjon og faglig påfyll

Status etter det første hele driftsåret for KIT-akademiet er både oppløftende og inspirerende! Vi har gjennomført 40 kurs og 36 ulike arrangementer i tillegg til flere konkurranser – bl.a. det første NM for kantinekokker i Norge.

I løpet av dette året har vi også vært vertskap for noen av Kokkelandslagets treningssamlinger. Dette viser at vi er på god vei til å nå våre ambisjoner om å være en sentral og viktig arena for bransjen når det gjelder å bidra til faglig påfyll, inspirasjon og kompetansedeling.

Det gjør meg derfor både stolt og glad når jeg nå på vegne av KIT-akademiet kan presentere en ny kurskatalog for første halvår 2018! Her byr vi på nye og spennende muligheter for faglig inspirasjon på mange områder. Vi har etter hvert fått en faglig bredde som gjør at vi har noe for enhver, enten man har mange års fartstid eller er relativt ny i denne dynamiske og spennende bransjen som er i kontinuerlig forandring.

De stadig raskere endringene vi opplever både på teknologisiden og når det gjelder råvareutnyttelse, er på en og samme tid både spennende og krevende. Det å ha blikket for hvordan trendene påvirker forbrukervalg og preferanser, er helt nødvendig for å skape konsepter og løsninger som er levedyktige.

KIT-akademiets tette samarbeid med noen av bransjens dyktigste profiler, garanterer innsikt og inspirasjon som nettopp kan brukes til å utvikle nye løsninger for fremtiden.

Året som har gått, har gitt oss verdifull innsikt i hva bransjen har behov for når det gjelder videreutdanning og faglig oppgradering. Det betyr at du vil finne kurs vi har fått gode tilbakemeldinger på, side om side med nye og spennende tilbud. Ett eksempel på dette er vinkelnerutdannelsen som nå blir en del av tilbudet på KIT-akademiet. Jeg skal på ingen måte beskrive kurstilbudet i detalj. Til det er det rett og slett for omfattende. Bla deg heller igjennom denne katalogen, og finn det kurset som er det riktige for akkurat deg.

Avslutningsvis vil jeg nevne at vi alltid er lydhøre for innspill og gode ideer! Har du tips til kurs eller andre aktiviteter du mener kan passe på KIT-akademiet, er vi svært takknemmelige for det. KIT-akademiet ønsker å være et sted som bidrar til positivitet, inspirasjon og gode løsninger. Jeg håper riktig mange av dere ønsker å bidra til dette gjennom å bli med på noe av det vi har å by på i 2018.

På vegne av min kollega Line Dahl Strømberg og meg selv ønsker jeg hver og en av dere hjertelig velkommen til KIT-akademiet i 2018!

 

Tore Trangmyr

Les KIT-akademiets kurskatog vår/sommer 2018 (pdf)