Kantine-NM på KIT-Akademiet

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kantine-NM på KIT-Akademiet

Kantine-NM på KIT-Akademiet

Kantine NM på KIT- akademiet. Vi er stolte av å arrangere semifinale og finale i kantine NM på KIT-akademiet

Dette er aldri blitt arrangert tidligere. Alle kjeder er informert, og tilbakemeldingene er gode. Dette er noe nytt og spennende, og folk i kantiner rundt om i landet gleder seg til påmeldingen starter, opplyser Thomas Ekenes-Fosback hos Grilstad, en av dem som står bak den nye konkurransen.

Fra interne konkurranser til en nasjonal dyst

Mange kantiner og kjeder har i dag interne konkurranser, så arrangøren av NM tenkte da at hvorfor ikke dra i gang en nasjonal konkurranse. Den skal være med på å løfte kantinemarkedet til nye høyder, og fremheve denne kvaliteten. «Vil det ikke se bra ut på et anbud, at dere har Norges beste kantine?», heter det på hjemmesiden KantineNM.no.

Det gjennomføres semifinaler i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo. Seks lag pr. semifinale og til slutt blir det beste laget sendt videre til finalen på KIT-akademiet i Oslo.

Deltagerne skal gå igjennom en 5-dagers ukesmeny bestående av 1 varmrett hver dag, 1 suppe hver dag, dagens påsmurt og dagens salat. Menyen skal tilpasses 100 brukere. Deltagerne skal velge ut 1 dag ut ifra ukesmeny, som skal kalkuleres, lages oppskrift til og lages bestilling til ut fra råvarelisten.

Her finner du mer om reglene og hvordan Kantine-NM arrangeres. KantineNM.no.

www.askoservering.no