Hvilke trender påvirker markedet i 2016?

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Hvilke trender påvirker markedet i 2016?

Foto:Shutterstock

Hvilke trender påvirker markedet i 2016?

Klar tale fra bransjeanalytikeren Michael Whiteman

En av de viktigste trendene i serveringsmarkedet i tiden fremover, dreier seg ikke direkte om mat eller smak, ifølge den anerkjente bransjeanalytikeren Michael Whiteman.

Han besøkte for øvrig ASKOs kunde- og leverandørdager for 2 år siden, og han har fått mye rett i sine spådommer fra den gang. Nå mener bransjeveteranen Whiteman at det er den teknologidrevne utviklingen i take away-markedet som kommer til å skape de største endringene i serveringsnæringen i inneværende år.

Vår bruk av smarttelefoner og utbudet av differensierte tjenester via telefonen, vil ifølge Whiteman bidra til en liten revolusjon i take away-markedet. Her vil tilbudene i stadig større grad bli mer kundevennlige og tilpasset kundenes ønsker og behov. Kombinert med spesialtilpassede løsninger på andre plattformer, vil det gi betydelig økning innenfor dette segmentet, men også en vesentlig hardere konkurransesituasjon.

Enkle og brukervennlige bestillingsløsninger kombinert med gode betalingsløsninger vil tvinge seg frem. Dette vil kombineres med nye distribusjonsløsninger.