Friskt og fristende med Moctails

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Friskt og fristende med Moctails

Foto: Shutterstock

Friskt og fristende med Moctails

Mocktails blir mer og mer populært

De første Moctalis-barene er allerede etablert i byer som New York og London. Men hva er egentlig Moctails, og hva gjør dette produktet så populært?

Enkelt sagt er Moctails en iskald alkoholfri drink basert på fruktsaft eller fruktjuice – gjerne servert sammen fruktbiter. Det er enkelt, det er godt, og det finnes uendelig mange varianter du kan lage.

Sunne alternativer

Det er flere grunner til at Moctails er blitt svært populært mange steder. En av grunnene er rett og slett at det ikke alltid passer med alkoholholdige drikker. Da er fargerike og smaksfulle Moctails et godt alternativ til mineralvann. Mange steder er det slik at det er svært mye å velge mellom om du ønsker alkohol i glasset, men svært få muligheter om du velger noe annet. Derfor kan det være lønnsomt å satse litt sterkere på de alkoholfrie alternativene for å øke salget.

En annen årsak til at alkoholfrie alternativ som Moctails øker, er at stadig flere gjester er opptatt av helse. Kanskje har de et treningsregime som ikke gir rom for alkohol i perioder, eller de går på en kur som ikke er forenlig med kabohydrat-innholdet i alkohol.
For familier betyr det også mye at Moctails er noe som passer alle familiemedlemmer – uansett alder.

Friskt
En av dem som er opptatt av denne trenden, er «Mr. Iceman», Jack A. Stensland. –Jeg liker Moctails fordi det er godt, skaper variasjon og fordi isbiter er en helt nødvendig ingrediens. Derfor satser vi mye på å promotere Moctails på isbit-emballasjen vår, sier Stensland.