Black Friday tilbud!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Black Friday tilbud!

Black Friday tilbud!

Vi slenger oss på trenden! Unikt tilbud på et av våre mest populære kurs! Økonomikurs for ikke økonomer!

Forstå at regnskap er det viktigste verktøyet for økt omsetning og bedre brutto og hva som skal til for å tjene mer penger enn det du gjør i dag.

På kurset vil du få en innføring i hvordan du aktivt kan bruke egne regnskapstall som et effektivt styringsmiddel. Få en forståelse for forskjellen mellom teoretisk brutto og realisert brutto og hvor mye du kan oppnå gjennom prioritering, riktig fokus og gjennomføring.

Kurset er delt inn i 2 deler.

Del en: Nøkkeltall

Her viser vi deg hvor viktig det er å ha kontroll på dine nøkkeltall i regnskapet.Her vil du få en innføring på hvordan du aktivt kan bruke egneregnskapstall som et effektivt styringsmiddel.Få en forståelse for forskjellen mellom teoretisk brutto og realisert brutto,og hvor mye du kan oppnå gjennom prioritering, riktig fokus og gjennomføring.Er inntjeningen der den skal være eller mister du nettokroner. pga av dårlig oversikt og planlegging?

Del to: Kundefokus

Hvordan bedre topplinje veksten med fokus på egne salgstall.Hvordan jobbe med snittsalg pr. kunde, riktig salgsfokus, kundetrender .Forstå den viktige forskjellen mellom kundeservice og kundeopplevelse, og hvordan man aktivt bruker service og gode holdninger til å bedre salget.

Mål med kurset:

Innsikt i hva som skal til for å tjene mer penger enn det du gjør i dag.Forstå at regnskapet er det viktigste verktøyet for økt omsetning og bedre brutto.At de som er best på kundeopplevelser vil være fremtidens vinnere.Salg gjennom service gir de beste resultatene.Lunsj, kursbevis og kaffe/te er inkludert i kursprisen.

Om kursholder:

Pål har 30 års erfaring innenfor matbransjen, både som kokk og servitør, og er tidligere restauratør.Han har siden 2007 jobbet som innleid driftssjef for NorgesGruppen servicehandel hvor han har jobbet med Fresh konseptet inn mot Shell og senere i Deli de Luca hvor han jobber med å optimalisere driften for best mulig inntjening.Pål holder også kurs og foredrag for bedrifter og ansatte på alle nivåer over hele Norge der hovedfokus er økt bruttofortjeneste gjennom kontroll på bedriftens egne tall.*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.*Har du allergi - send mail til: kitakademiet@asko.no

Meld deg på kurs