Aktuelt KURS 2021 Velkommen til kurs hos KIT-akademiet i 2021 Les mer Hva er fordelene med å ha et fagbrev? Vi har samlet opp spørsmål i forbindelse med fagbrevkurs i kokk. Les mer Kurshøsten 2020 En ny årstid og nye kurs på vei! Vi kommer til å gjennomføre høstens planlagte kurs i våre lokaler, digitalt og som e-læring. Du skal selvfølgelig føle deg trygg i våre lokaler når du er på kurs ho... Les mer Richard Nystad "veggiskokken" Han brenner for plantebasert mat og elsker å lære bort kunnskapen han har opparbeidet seg etter mange år som plante-eter. Les mer E-læring E-kurs for deg som er ny i bransjen, og for deg som vil øke kunnskapen for å bli enda bedre. Les mer Hvorfor bør man studere til å bli sommelier? Henrik Gjerding er vår egen vin-ekspert, og han har tre gode argumenter for hvorfor nettopp du skal øke din kompetanse innenfor vin og brennevin. Les mer www.smakmagasinet.no Trender: Den grønne bølgen Hva kan man gjøre som serveringssted for å tilpasse seg de utfordringer og muligheter som denne trenden gir? Les mer www.smakmagasinet.no Nevrogastronomi Den danske kantineleverandøren Kokkenes Køkken introduserer det de mener er fremtidens kantinekonsept. Les mer Last flere nyheter
Hva er fordelene med å ha et fagbrev? Vi har samlet opp spørsmål i forbindelse med fagbrevkurs i kokk. Les mer
Kurshøsten 2020 En ny årstid og nye kurs på vei! Vi kommer til å gjennomføre høstens planlagte kurs i våre lokaler, digitalt og som e-læring. Du skal selvfølgelig føle deg trygg i våre lokaler når du er på kurs ho... Les mer
Richard Nystad "veggiskokken" Han brenner for plantebasert mat og elsker å lære bort kunnskapen han har opparbeidet seg etter mange år som plante-eter. Les mer
E-læring E-kurs for deg som er ny i bransjen, og for deg som vil øke kunnskapen for å bli enda bedre. Les mer
Hvorfor bør man studere til å bli sommelier? Henrik Gjerding er vår egen vin-ekspert, og han har tre gode argumenter for hvorfor nettopp du skal øke din kompetanse innenfor vin og brennevin. Les mer
www.smakmagasinet.no Trender: Den grønne bølgen Hva kan man gjøre som serveringssted for å tilpasse seg de utfordringer og muligheter som denne trenden gir? Les mer
www.smakmagasinet.no Nevrogastronomi Den danske kantineleverandøren Kokkenes Køkken introduserer det de mener er fremtidens kantinekonsept. Les mer